Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@01:54:30 GMT

گیاهی با شباهت عجیب به یک پرنده! (+تصاویر)

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۸۸۲۵

گیاهی با شباهت عجیب به یک پرنده! (+تصاویر)

بی شک همه ما خاطرات جالبی از دوران کودکی و گل میمون! داریم، مخصوصا زمانی که آنرا بین دو انگشت شصت و اشاره نگه داشته و با فشاری جزیی باز و بسته شدن بخش دهان مانند گل را مشاهده می کنیم. ظاهر عجیب گیاهان همواره کشش و جاذبه خاصی داشته و اگر جز طرفداران گیاهان عجیب و غریب هستید پس حتما Crotalaria cunninghamii و شباهت دقیق آن به مرغ مگس خوار برایتان حیرت آور خواهد بود!

کروتالاریا از سرده نخود شنی را با نام گل پرنده سبز نیز می شناسند و در تیره باقلاییان قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گیاه بومی سرزمین های شمالی استرالیا بوده و البته بطور گسترده در تمام این کشور رشد می کند. برای اولین بار در اوایل قرن نوزدهم میلادی توسط آلن کانینگهام گیاه شناس سرشناس استرالیایی شناسایی و نامگذاری شد. همانطور که مشاهده می کنید بخش دوم نام کامل کروتالاریا به نام خانوادگی این گیاه شناس اشاره دارد. زنبورها بویژه زنبور عسل نقش مهمی در افزایش و رشد این گیاه دارند.

گل پرنده سبز یک بوته چند ساله است که بین 1 تا 3 متر در ارتفاع رشد خواهد کرد. شاخه های مویی یا بهتر بگوئیم پشمالویی دارد. برگ های بیضی شکل گیاه حدود 30 میلیمتر طول دارند. در آخرین قسمت شاخه که بخش شبیه مرغ مگس خوار مشاهده می شود در واقع یک ساختار چند غلافی زیبای سبز رنگ با رگه های مشکی(بخشی که شبیه بال مرغ به نظر می رسد) دیده می شود که تا 50 میلیمتر طول دارند.

گل پرنده سبز در متاطق گرمسیر توانایی رشد دارد البته خاک آن لازم است تا به خوبی آبرسانی شود و آفتاب مستقیم نیز برایش فراهم باشد تا در نهایت یک مرغ مگس خوار سبز متولد شود. این گیاه به هیچ عنوان برای آب و هوای سرد و مناطقی که یخبندان دارند، مناسب نیست.  تاکنون گزارش خاصی در رابطه با آثار سمی این گیاه گزارش نشده است که البته این مورد نیاز به مطالعات بیشتر دارد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرنده گلدان گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۸۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران

به گزارش تابناک، «کورس ربیعی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه ماه اردیبهشت‌ زمان مناسبی برای ورود پرندگان تابستان‌گذران است، گفت: پرستوهای دریایی، چلچله‌ها، حواصیل‌ها، زنبورخوارها، و گلاریول‌های بال‌سرخ به‌همراه حدود 60 نوع دیگر از پرنده‌ها که شاید جمعیت آنها به یک میلیون بال برسد، با گرم‌شدن هوا خود را به محیط‌های طبیعی مازندران می‌رسانند.

وی تصریح کرد: این پرندگان در واقع برای تغذیه نیامده‌اند بلکه زمان آشیانه‌سازی و زادآوری آنهاست، لذا نیاز است گردشگران و طبیعت‌دوستان که به دل طبیعت می‌زنند؛ مراقب باشند آرامش آنها را بر هم نزنند.

ربیعی یادآور شد: زایش تنوع جانوری چون گوزن‌ها و شوکاها نیز در این فصل است و آنها برای تولیدمثل نیاز به آرامش دارند. 

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان مازندران با اعلام اینکه روز گذشته، شنبه، بازدید میدانی از میانکاله داشته و یک بال قو و فلامینگو را دیده است، گفت: گرچه با آغاز نشانه‌های سپری‌شدن زمستان، پرنده‌های زمستانه نیز مهاجرت به زیستگاه‌های اصلی را از سر می‌گیرند اما تالاب‌های مازندران در طول سال، میزبان پرنده‌های مختلفی است.

وی تصریح کرد: آب‌بندان‌ها، تالاب‌ها و محیط طبیعی مازندران مسیرهای چندگانه مهاجرتی است؛ هم مقصد است و هم محل گذار و استراحت و هم محل جابه‌جایی پرندگان؛ در واقع این موجودات زیبا در این توقفگاه‌ها، هم زیست دارند و هم آشیانه‌گذاری و تولیدمثل، اما مانند قوها و فلامینگوها نهایتاً به مبدأ بازمی‌گردند.

ربیعی با بیان اینکه جمعیت قابل‌توجهی از پرندگان تابستان‌گذران از جمله گلاریول‌های بال‌سرخ عاشق زمین‌های تالابی هستند، گفت: منبع غذایی خوبی برای آنها به‌ویژه حشرات در این نوع مناطق وجود دارد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش مازندران با اشاره به پایش‌های انجام‌شده در اوج حضور پرندگان زمستان‌گذران، نتیجه این سرشماری را ورود 200 هزار بال پرنده زمستان‌گذران به محیط‌های طبیعی استان اعلام کرد که نسبت به سال گذشته چندان تفاوتی نداشته است.

وی گفت: نیمی از این تعداد پرنده، در پناهگاه حیات وحش میانکاله به‌دلیل تنوع محیطی بالا، زمستان‌گذرانی داشتند.

بین 850 تا 900 تالاب در مازندران وجود دارد که تالاب‌های میانکاله، ازباران، سرخ‌رود، و لپو معمولاً بیشتر از دیگر تالاب‌ها در فصول مختلف سال، نشانه‌های روشنی از زیستمندی پرندگان مهاجر و بومی را به‌همراه دارند.

دیگر خبرها

  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • پرنده‌ای که تا ارتفاع بیش از ۱۱ هزار متری پرواز می‌کند
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه و شباهت آن با لنست روسی
  • رونالدو مغلوب پرنده سعودی شد!
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران