Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:40:59 GMT

ربات ۱۷ گرمی با الهام از مرغ مگس خوار ابداع شد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۱۹۶۲

ربات ۱۷ گرمی با الهام از مرغ مگس خوار ابداع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، سال‌ها است که با الهام از پرندگان، پهپادها ساخته می‌شود اما مرغ مگس خوار یک پرنده بسیار ظریف و چابک است که قدرت آن برای بال زدن و سرعتش بسیار جالب است.

اکنون محققان دانشگاه پوردو در نیواطلس، با الهام از این پرنده جالب یک پهپاد ساخته اند و به آن آموخته اند با استفاده از الگوریتم‌های آموزش یافته مانند نمونه واقعی پرواز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پهپاد جدید در ابعاد پرنده واقعی و طول بال آن فقط ۱۷ سانتیمتر است. همچنین وزن آن ۱۲ گرم تخمین زده می‌شود. این ربات می‌تواند بیش از دو برابر وزن خود (۲۷ گرم) را بلند کند و بدنه آن با پرینتر ۳ بعدی ساخته شده است. جنس بال‌ها از فیبرکربنی است.

البته این روبات لزوماً بسیار سریع نیست اما قدرت مانور آن بهبود یافته و از سوی دیگر به دلیل اندازه کوچکش می‌تواند وارد فضایی شود که ربات‌های دیگر نمی‌توانند.

به گفته محققان می‌توان پس از فروپاشی یک ساختمان این ربات را به داخل فرستاد تا افراد زنده را بیابد یا میزان خسارات را ارزیابی کند. این ربات می‌تواند در تاریکی مسیر خود را بیابد. هرچند دوربین ندارد و نمی‌تواند محیط اطراف خود را ببیند اما مجهز به حس لامسه الکتریکی و الگوریتم‌های هوش مصنوعی است.

شیان دنگ مؤلف ارشد این پژوهش می‌گوید: این ربات می‌تواند بدون مشاهده محیط خود، نقشه‌ای از آن بسازد. این قابلیت در مواقعی کارآمد است که ربات در مکانی تاریک افراد را جستجو می‌کند.

کد خبر 4615837 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: روبات روباتیک تحقیقات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۱۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسازمان امور دانشجویان، رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان اعلام شد. المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در ۳ حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال در ۳ سطح /دانشگاهی، استانی و ملی/

۱- دیجیتال «فیفا۲۰۲۴، E-football»،

۲- فیجیتال «مینی فوتبال فیجیتال، مینی بسکتبال فیجیتال»

۳- حرکتی «kinect» «دوچرخه سواری، تنیس، تنیس روی میز، رزمی»

ورزش‌های رباتیک در ۲ سطح / استانی، ملی/

۱- مسابقات ربات‌های واقعی «مسابقه خودروهای خودران، مسابقه فوتبال اندازه کوچک، مسابقه دوی ربات‌های انسان نما»

۲- مسابقات شبیه سازی «مسابقه شبیه سازی فوتبال ۳ بعدی، مسابقه شبیه سازی خودروهای خودران»

۳- مسابقات لیگ نوآوری و خلاقیت «طراحی و ساخت ربات‌های صخره نورد، شناگرو ایده‌های آزاد»

فناوری و نوآوری در ورزش

۱- تحلیل های عملکردی در سطح ملی «تحلیل داوری صحنه های ورزشی، پیش بینی درصد مالکیت توپ در مسابقه، تحلیل بیومکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی»

۲- طراحی و برنامه‌نویسی در دو سطح استانی و ملی «طراحی اپلیکیشن ورزشی، طراحی صنعتی محصول ورزش، شبیه سازی الکترونیکی ابزار ارزیابی در ورزش»

ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با امکان ثبت نام کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کد خبر 6090902

دیگر خبرها

  • (تصاویر) رونمایی از خودروی چینی با الهام از گربه
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز دوشنبه دهم اردیبهشت
  • ستاره یونایتد: بکام منبع الهام من است
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد